Recepten & tips

Recepten & tips voor een verbeterende spijsvertering, darmen, detox, hormonen en energie. Puur, onbewerkt met echte ingrediënten. Gezond eten en leven is niet moeilijk als je de juiste handvatten hebt.


Kleine veranderingen kunnen enorme effecten hebben.

 • Wat kan je het beste drinken bij de maaltijd?
 • Krachtige detox drankjes
 • De makkelijkste en goedkoopste gezondheidscheck
 • Wat vertellen je darmen jou?
 • 16 recepten om mee te variëren
 • Welke voedselcombinatie kan je beter niet maken?
 • Waarom 16 uur rust?
 • Wat betekent een ‘knorrende maag’?
 • Detox is iets voor altijd en vasten een paar keer per jaar.
 • Als vrouw mag je anders vasten dan als een man
 • Waarom tomaat niet altijd verstandig is
 • Mijn ultieme favoriet als we het over snacks hebben
 • Jouw unieke manier van eten
50%
Je bent er bijna!
Vul je gegevens in en dan ontvang jij de recepten & tips gratis
Download Gratis
Vasten en Detox optimaliseren je leven

"Je bent wat je verteerd"

Wat verteer jij?

Dit ga je ontdekken als het stiller word in je lichaam en geest.

Reset en Detox

Joris

56jaar

GEEN MEDICATIE

Ik voel meer rust, minder pieken en dalen en heb het gevoel dat ik alles om mij heen weer begrijp. Ik volg weer een gesprek, ben minder gejaagd op het werk en ik kies ervoor om rust te pakken. Ik voel dat het nog veel meer gaat doen voor mij.

Ik hoef in ieder geval geen medicatie nu.

Ik heb meer energie en veel meer rust. Ik maak bewustere keuzes en de goede begeleiding heeft hier enorm aan bijgedragen. Ik heb het als zeer prettig ervaren.

10+

Jaar ervaring

800+

Tevreden klanten

Mijn zoektocht

Ik ben Kim en ik heb eindelijk mijn unieke manier van eten gevonden. Mijn unieke manier op dit moment, want dat kan altijd wisselen.

Ik eet niet iedere periode hetzelfde, maar op gevoel. Ik luister naar wat mijn lichaam nodig heeft en hoe dichter je bij jezelf staat, hoe beter je hiernaar kunt gaan luisteren. 

Vasten en mijn relatie met eten verbeteren heeft mij heel veel geholpen, maar vooral ook deze tips, tools en recepten die ik voor je hebt beschreven.

Puur, onbewerkt en 'keep it simple' dat is voor mij heel belangrijk en dat deel ik graag met jou.

Ik volg mijn hart en ben heel dankbaar voor iedereen die ik mag begeleiden en inspireren. Ik word ontzettend blij van de berichten die ik ontvang als de energie begint te stromen, gezonde keuzes maken lijkt vanzelf te gaan en de ervaring als afvalstoffen het lichaam hebben verlaten.


Heb jij je unieke manier van eten en leven al gevonden?

Je weet dat levensstijl alles kan veranderen, maar waar begin je?

Stilte.

Rust brengen, reinigen en connecten met jezelf.

Wie ben jij? 

Wat is jouw unieke manier van eten?

Vergoot je kennis, start met bewustwording en kom tot de kern. 


 • Weet jij wat een 'knorrende maag' betekent?
 • Check jij je vertering? Ik geef je de makkelijkste en goedkoopste manier.
 • 16 recepten om mee te variëren. Wat is voor jou variëren?
 • Eet jij dagelijkste tomaten?


Stilte creëren is niet moeilijk als je de juiste tools hebt.

Je lichaam voeden en niet vullen

Tips die je direct kunt toepassen...

Zij zijn je al voorgegaan

Reset en Detox
Evert, 31 jaar
Hier gaat alles goed. Ik slik geen medicatie meer en voel mij echt fit worden nu. Dus ik ben heel happy. Ik ben echt onwijs gezegend dat jij op mijn pad bent gekomen en dat ik deze hulp van jou heb mogen ontvangen. Het helpt mij om gezond en fit te zijn en te blijven. Ik ben gewoon liever voor mijn lichaam. 
Reset en Detox
Laura, 62 jaar
Jou zal ik nooit vergeten en ik hoop dat je door blijft gaan met wat je doet. Je hebt heel veel betekend voor mij en mijn dierbaren. Heel veel dankbaarheid vanuit mij!


I owe you one.
Reset en Detox
Kim, 42 jaar
Ik ben 7,3 af afgevallen en mijn taille en heupen zijn beide 5 cm smaller. Ik voel mij beter, heb veel meer energie en slaap veel beter. Ik heb nieuwe inspiratie, sta weer helemaal open om te zijn wie ik ben.

"Je bent wat je verteerd"

Download de recepten & tips helemaal gratis

Recepten & tips voor een verbeterende spijsvertering en optimalisatie van lichaam en geest. Puur, onbewerkt met echte ingrediënten. Gezond eten en leven is niet moeilijk als je de juiste handvatten hebt.

Kleine veranderingen kunnen enorme effecten hebben.

50%
Je bent er bijna!
Vul je gegevens in en dan ontvang jij jouw recepten & tips gratis
Download Gratis
Vasten en Detox optimaliseren je leven