Video Aspect Ratio: 4:1

Kim

Van militair sportinstructeur via reuma naar een vrij en energieker leven dan ooit

'In het hart van elke moeilijkheid ligt een kans' Albert Einstein

Wie is Kim

Vrijheid, liefde en dankbaarheid zijn voor mij heel belangrijk. Bewuste keuzes maken en doen en ondernemen vanuit mijn hart en 'gut-feeling'. Ik voel het gewoon als het een JA is en dan laat ik mijn brein er niet meer tussenkomen. Dat is de rode draad in mijn leven. 


Ik zie mijn ziekte als een leerproces. Wanneer dat niet was gebeurd stond ik nu niet waar ik sta, was ik niet de persoon die ik mij voel en had ik deze levenslessen misgelopen.

Mijn reuma is volledig genezen

Een andere rode draad zijn de bergwandelroute bordjes. Uren door de bergen dribbelen is voor mij een ultiem gevoel van vrijheid en tegelijkertijd voel ik dan een enorme dankbaarheid voor mijn lichaam die dat met mij doet. Mij is verteld dat ik nooit meer kan trainen, maar daar dacht ik anders over. 


Wij kunnen tevreden zijn met heel weinig, liefde voor elkaar, met de camper op pad, de natuur in, vuur maken, wandelen en ons leven in een yurt heeft dit alleen maar onderstreept. Het geeft mij een gevoel van vrijheid dat we niks nodig hebben en nog steeds tevreden zijn.

Ik weet dat ik zelfs zoiets fundamenteels als eten op kan geven en nog steeds krachtig, fit en helder ben. Juist nog krachtiger. Mijn 'natuurlijke medicijnkastje' staat vol met van alles om mij en mijn omgeving te ondersteunen.

Vrijheid

'We cannot solve problems with the same thinking we used when we created them.' Albert Einstein

Waarom That's Your Energy

Thats Your Energy is niet zomaar ontstaan. Het is een proces geweest van jaren wat mij bij de stap in deze vorm heeft gebracht. Alles wat ik de afgelopen jaren binnen de natuurgeneeskunde heb geleerd en ervaren samen met mijn ervaring als militair heb ik samengevoegd in de programma's die ik aanbied en ga aanbieden. 

Het is begonnen op het moment dat ik ziek werd, althans vanaf het moment dat ik dit zo erkende. Door mijn werk bij Defensie, ultra runs en vele marathons had ik mijn lichaam onvoldoende gevoed en er te veel van gevraagd.

Het voelde als een autoband die klapte. Ik weet nu dat als ik mijn lichaam anders had gevoed ik nooit ziek was geworden. 


En dit wil ik delen, want ondertussen heb ik zoveel mensen zien helen door het aanpassen van hun levensstijl.

Jij bepaald wat je je lichaam geeft.

Alles is een keuze.

Met That's Your Energy wil ik zoveel mogelijk mensen laten ervaren wat voeding, vasten en levensstijl voor je kunnen doen.

De toxische belasting op mijn lichaam was veel te hoog

Geen arts kon mij vertellen hoe ik mijn reuma ging oplossen.

Het is medicatie slikken en ermee leren leven.

Ik volgde mijn gut-feeling, want ik voelde aan alles dat dit niet de manier was.


Ik ben nu genezen van mijn reuma, darmklachten, migraine en ervaar veel meer rust. Na jarenlang gewerkt te hebben als instructeur, therapeut, coach, met groepen en individueel is het nu tijd voor het delen van nog meer kennis.

Ik kan nog meer bewustzijn verspreiden en zoveel mogelijk mensen laten ervaren wat levensstijl voor je kan doen. 

'Niet de arts maar het lichaam geneest te ziekte.' Hippocrates

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen dit te laten ervaren

Wat andere over mij zeggen

Reset en Detox
Marijke, 56 jaar
Je hebt mij en mijn kinderen zo enorm geholpen met jouw kundigheid en aandacht. Echt jij bent een mooi mens. Nogmaals bedankt voor wat jij hebt gedaan. 
Reset en Detox
Gea, 62 jaar
Wat een zegen om met Kim dit traject in te gaan. Ik voel mij verbonden met haar en we hebben elkaar nog niet in levende lijven ontmoet. We hebben zoom meetings en appen veel. Ik kan mij geen betere begeleiding voorstellen. Kim hoort op mijn 'levenspad' net als mijn kanker. Dit brengt mij naar een zinvol en mooi leven.
Reset en Detox
Chris, 34 jaar

Voor mijn begeleiding door Kim, was er geen uitzicht meer op een normaal leven. Denk aan rectale incontinentie en opvlammingen waarbij normaal functioneren niet meer mogelijk was. Ik heb nu geen klachten meer en kan weer de man van 34 zijn met een vrouw en twee kinderen. Ik durf en kan weer naar buiten.

Ik kan iedereen die ook maar twijfelt of dit werkt aanbevelen om in contact te komen met Kim. Kijk wat de mogelijkheden zijn, want ik heb mijn leven weer terug.


"De wonderen zijn de wereld nog niet uit" Kim dankjewel voor alles. 

'Denk niet aan wat je niet mag, denk aan wat je jouw lichaam, geest en omgeving geeft.' Hippocrates