Intoleranties & allergieën

Check wat je wel en niet kunt eten

Dit bespaart je veel tijd en moeite

Reset en Detox

Chronische klachten

En kom je er niet vanaf?

Reset en Detox

Overgewicht

En lukt het niet om af te vallen?

Reset en Detox

Auto immuunziekten

Vaak een oorsprong in de darm.

Reset en Detox

Maagklachten

Maagzuur of pijnen.

Reset en Detox

Darm en ontstekingen

Opgeblazen gevoel, winden, pijnen, PDS, Colitis Ulcerosa of Crohn?

Reset en Detox

Huidklachten

Eczeem, psoriasis of acne.

Reset en Detox

Astma of hooikoorts

Kan sterk verminderen bij het vermijden van intoleranties.

Reset en Detox

Allergieën 

In alle vormen.

Reset en Detox

Slijmvliesproblemen

Oren, ogen of neus.

Het eliminatie dieet of een onderzoek

Door middel van vasten geef je jouw darmen een flinke reset. Je kunt vanuit een hele schone basis gaan opbouwen, maar precies achterhalen op welke voeding je wel of niet reageert blijft lastig. Dit komt omdat je niet altijd direct klachten ervaart na het eten. Vaak treden symptomen pas enkele uren of zelf dagen later op. Je koppelt dan klachten aan verkeerde voedingsmiddelen.

Met een streng eliminatie dieet kan je dit doen. Je haalt alle triggers uit je voedingspatroon voor minimaal 2 weken en stap voor stap voeg je iedere 3 dagen iets nieuws toe. Dit kost veel energie en tijd, want je moet het heel nauwkeurig monitoren. 

Dit kan makkelijker.

Fijn dat er een intolerantieonderzoek bestaat

In het programma 'Reset & Detox Your Body' ga ik hier uitgebreid op in, maar je hebt voeding die je darm irriteert en voedingsmiddelen waar je intolerant voor bent. 

Je kunt je darmwand en darmflora herstellen door je lichaam te voeden en te zorgen dat hij niet te veel belast wordt. 

Daarbij is het ook belangrijk om je intoleranties te vermijden. Heel vaak komen er producten uit het onderzoek die je in eerste instantie niet zou verwachten.

Op het moment dat je die gaat vermijden kan je met de dag verbetering zien.

Ervaar je wel is of steeds vaker ongemakken als een opgeblazen gevoel, hoofpijn, vermoeidheid, buikpijnen, PDS klachten, huiduitslag, eczeem, een loopneus, opvliegers of lukt het afvallen niet. Heb je steeds vaker hooikoorts of astma klachten? Kamp je met onverklaarbare klachten, auto-immuunziekten of andere ongemakken dan kan er wel is een relatie zijn met bepaalde voedingsmiddelen.

Snel weten wat je wel en niet kunt eten...

Na lang negeren van intolerantie lijkt het of er steeds meer producten zijn waar je op reageert. Symptomen kunnen zich tot 72 uur na het eten van een bepaald voedingsmiddel laten zien. Een intolerantie onderzoek kan uitkomst bieden om snel te weten wat jij wel en niet kunt eten.


Ik kan een intolerantieonderzoek voor je aanvragen waarin je getest wordt op subklassen, IgG 1 t/m 4. Wanneer je jouw lichaam langdurig of intensief blootstelt aan een voedingsmiddel welke het niet kan verdragen nemen antilichamen van een andere subklasse het over. Het immuunsysteem wordt steeds zwaarder belast. Door antilichamen te identificeren kunnen we aantonen waar een intolerantie voor aanwezig is. IgG4 wordt afzonderlijk getest, omdat dit maar een heel klein percentage is van het IgG totaal. Als we dit niet los testen, dan zal deze intolerantie nooit gevonden worden. De belasting van een IgG4 intolerantie is aanzienlijk groter en duurt ook langer om vanaf te komen. Dit is belangrijk voor het behandelplan. Naast intolerantie wordt er ook gekeken of er allergieën aanwezig zijn. 


Blijf je jouw lichaam belasten met een intolerantie , dan zal het uiteindelijk een allergie worden en deze zijn veel lastiger om te draaien.

Je lichaam heeft rust nodig

Zij hebben het onderzocht

Reset en Detox
Werner, 34 jaar
Ik ben jaren van arts naar arts gegaan en we kwamen er niet uit. Ik ben dat gaan vermijden wat uit mijn onderzoek kwam en nooit gedacht dat het zo snel zou gaan. Ik slik geen medicatie meer. 
Reset en Detox
Suzan, 29 jaar
Wat fijn, ik kan weer normaal naar de toilet en na het eten heb ik geen opgeblazen gevoel meer. Ik ga weer naar etentjes, weet wat ik wel en niet kan eten en geniet er weer van. Wat een verademing dit.
Reset en Detox
Sander, 46 jaar
Er werd al gezegd dat mijn klachten psychisch waren, maar daar geloofde ik niet in zoals je weet. Ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet om dit te doen. Mijn arts vroeg aan mij wat ik had gedaan.

Wil jij ook snel duidelijkheid?

Eerst een pre-screening

Je geeft aan dat je het onderzoek wil doen en ik vraag het voor je aan. We beginnen altijd met een pre-screening. Hierbij testen we de zeven meest voorkomende voedselallergenen en kijken we of er sprake is van een allergie.

Je koop niet in een keer een duur pakket terwijl je nog niet weet of je überhaupt ergens een reactie op hebt.

Nadat ik het heb aangevraagd ontvang je 3 serum buisjes thuis gestuurd.


Bloedafname

Met de 3 serumbuisjes ga je naar het dichtstbij zijnde prikpunt. Je vraagt of ze bloed af willen nemen.

Je verstuurd vervolgens zelf de buisjes in de meegeleverde envelop.


De uitslag

Ik ontvang de uitslag en deel deze direct met je. Hierbij geef ik advies om verder te testen of ik laat je zien dat er geen intoleranties aanwezig zijn. 

Verder testen

Met het reeds ingestuurde bloed kunnen we direct verder testen. Naar aanleiding van de uitslag van jouw pre-screening kunnen we heel gericht bepalen of het wel of niet nodig is om verder te testen. 

Is er een reactie, dus de mogelijkheid op een intolerantie, dan testen we verder. 

We kunnen dan heel gericht verder testen op een bepaalde hoofdgroep. Zo maak je geen onnodige kosten. Samen kijken hoe jij verder wil testen.


Wil jij dit? Laat het vandaag nog weten dan vraag ik het direct voor je aan.

Zij hebben het onderzocht

Reset en Detox
Annemarie, 31 jaar
Mijn huid is zo rustig. Ik snap niet dat ik jarenlang crèmes heb gesmeerd, terwijl het van binnenuit te genezen is. 
Reset en Detox
Sylvia, 37 jaar
Je weet dat ik eerst veel make-up gebruikte om mijn huid te bedekken. Dit is nu echt niet meer nodig.
Reset en Detox
Eric, 46 jaar

Stijfheid bij het opstaan, buikkrampen, onrust, prikkelbaarheid het verdwijnt allemaal.

Voor eens en altijd duidelijkheid

€ 117,-

Pre-screening inclusief vervolg advies

Wil jij nu echt weten wat je wel en niet kunt eten? Vraag hem dan vandaag nog aan en ontvang een uitgebreide lijst met wat je wel en niet kunt eten.


  • Geen onnodige kosten
  • Snel duidelijkheid
  • Klachten en ongemakken verdwijnen
  • Je immuunsysteem krijgt rust
  • Jij krijgt energie
  • Ook getest op aanwezig allergieën 
  • Jij hoeft alleen maar de serum buisjes op te sturen, ik doe de rest
Reset en Detox
Sinds januari heb ik contact met Kim en ben ik mijn zoektocht naar herstel begonnen. Ik had de diagnose Colitis Ulcerosa gekregen. Door een goede schop onder mijn kont naar Kim zijn we begonnen. Hierbij hebben we diverse wegen bewandeld, waaronder een intolerantie onderzoek. Door bepaalde voedingsmiddelen weg te laten merkte ik al snel verschil. De expertise van Kim en de uitslag van het onderzoek hebben mij een voedingspatroon gegeven met do's en dont's waardoor alles is veranderd. 

Kim heeft mij begeleidt op een manier, waarop ik zelf ook begrijp wat er gaande is in mijn lichaam. Door dit begrijpen kwam er veel meer kracht achter de veranderingen. Ik gebruikte veel medicatie als Prednison, Humira, mtx (injecties) en ontstekingsremmers. Ik slik nu helemaal niks meer. Ook de arts zegt dat dit niet meer nodig is. 

Voor mijn begeleiding door Kim, was er geen uitzicht meer op een normaal leven. Denk aan rectale incontinentie en opvlammingen waarbij normaal functioneren niet meer mogelijk was. Ik heb nu geen klachten meer en kan weer de man van 34 zijn met een vrouw en twee kinderen. Ik durf en kan weer naar buiten.

Ik kan iedereen die ook maar twijfelt of dit werkt aanbevelen om in contact te komen met Kim. Kijk wat de mogelijkheden zijn, want ik heb mijn leven weer terug.


"De wonderen zijn de wereld nog niet" Kim dankjewel voor alles. 

Chris, 34 jaar

Vraag maar aan...