Video Aspect Ratio: 4:1

Reset & Detox Your Body

Vasten is heling

Pagina 4 - Tweede fase

Tweede fase - Reset

Nu ben je aangekomen bij de reset fase. De fase van het daadwerkelijke vasten. De belasting gaat volledig omlaag en je gaat helen. Dit helen kan zorgen voor detox verschijnselen omdat je lichaam afvalstoffen laat vrijkomen. Afvalstoffen komen vrij middels de vetverbranding en autofagie. Als je hier doorheen bent zorgen de ketonen ervoor dat je geen honger hebt, een krachtige energie ervaart en mentaal heel helder bent. Geniet ervan. Gun jezelf wat extra aandacht, wat rust momenten en liefde. Even focussen op dingen waar je misschien anders nooit de tijd voor neemt. Dit zijn echt jou dagen. 


5 video's op deze pagina

 • Dag 6 - Metabole switch
 • Dag 7 - Autofagie
 • Dag 8 - Stamcelregeneratie - Helder bewustzijn (i'am love meditatie)
 • Dag 9 - 3 minds
 • Dag 10 - Laatste dag

Op iedere pagina vind je punten om niet te vergeten. Ze staan daar waar je ze nodig hebt.


Dag 6 - Metabole switch

“Wake up and walk or run”

Metabole switch

Vandaag de eerste 24 uur van je vast. De dag dat je de metabole switch mag maken, het begin van alle fysieke processen die je door het vasten in werking gaat zetten. We kijken naar deze processen, zodat je ook begrijpt wat er in je lichaam gebeurt. Ik vertel hoe je de switch kunt versnellen en wat het effect is van koolhydraten en constant eten.

 

Luister goed naar je lichaam en geniet vooral van de start van deze tweede fase. Je geeft je lichaam echt een cadeautje, een vakantie, echt even de tijd om op te ruimen en meer ruimte te creëren. Je energie kan weer gaan stromen en straks kunnen ketonen voor een enorme mentale helderheid zorgen. 

 

 • Heb je het vandaag wat lastig, komen er emoties los, schrijf ze van je af. Pak je dagboek erbij en begin te schrijven wat er in je opkomt. Leer waar je emoties vandaan komen, zodat je echt kunt gaan ontdekken, optimaliseren en transformeren.
 • Ook kan je de switch gaan voelen en de één is er zo doorheen en de ander kan zich er echt wat minder door voelen. Heb je vragen stel ze, zodat je het meeste uit jouw reis kan halen. 


Om niet te vergeten


 • Ben je aan het juicevasten en heb je niet al te veel tijd in de ochtend, snij dan in de avond vast je groenten en fruit.


 • BOX BREATHING en INTENTIE STELLEN 

Extra vandaag

I'am Pure Love meditatie

Deze meditatie kan je zittend doen, maar ook lekker als je aan het wandelen bent. 


Dag 7 - Autofagie

Autofagie betekent letterlijk “jezelf opeten”.

Autofagie

De tweede 24 uur van je vast. Hoe sta je erin, wat ervaar je, heb je vragen? Je kunt alles in de community delen en is het daar te persoonlijk voor dan mag je mij natuurlijk altijd een mailtje sturen. 

 

Autofagie is magisch en dat gaat vandaag beginnen. Het is een fantastisch systeem van je lichaam wat inwerking treedt tijdens een periode van schaarste als tijdens deze vast. Verder gaan je groeihormonen toenemen en kijken we vandaag wat dat voor jou betekent. 

 

 • Heb jij ervoor gekozen om 72 uur te gaan vasten dan kan je eventueel het menu voor de 3de fase al bekijken. Morgen gaan we dieper in op de re-feed, want ook dat is een hele belangrijke fase. Vergeet niet om in het moment te blijven. Kies momenten van stilte, tijd voor jezelf, tijd om te voelen en te zijn. Dit is jouw reis en jij bent het meer dan waard om even alle aandacht te krijgen. 

 

Het ontgiften gaat ook steeds verder en hiervan kun je wat ongemakken ervaren. Dit hebben we besproken in de video detox, dus kijk deze eventueel nog even terug als je extra ondersteuning zoekt. Lief zijn voor je lever zorgt voor meer energie, een goed gewicht, beter humeur en goede immuniteit. 

 

Drink voldoende water gedurende de vasten dagen want dit ondersteunt de afvoer van afvalstoffen. Vul dit preventief of wanneer nodig aan met Himalaya zout of Keltisch zout zoals in het menu is beschreven. 


Om niet te vergeten


 • Ben je aan het juicevasten en heb je niet al te veel tijd in de ochtend, snij dan in de avond vast je groenten en fruit.
 • Menu fase 3
 • Ga je voor 72 uur? Kijk dan wanneer je vandaag of morgen boodschappen kunt doen.


 • BOX BREATHING en INTENTIE STELLEN 

Downloads

Eerste fase

De tune-in fase. 

Menu en recepten. 

Tweede fase

De reset fase - Water of Juice

Menu en recepten. 

Tweede fase

De reset fase - Fasting Mimicking

Menu en recepten. 

Derde fase

Detransformatie fase

Menu en recepten. 

Dag 8 -Stamcelregeneratie

Inclusief: I'am Pure Love Meditatie

Stamcelregeneratie

Vandaag ga je richting de 72 uur vasten. Het punt dat gemiddeld gezien alle fysieke processen in werking zijn getreden. Je kunt nu een enorme helderheid ervaren, maar dit kan bij iedereen anders zijn. Voel, ervaar en geef je over aan je eigen proces. Neem momenten van rust waar nodig, zoek de stilte op, ga de natuur in of lees een boek.

 

We beginnen de video vandaag met helder bewustzijn en kijken vervolgens naar stamcelregeneratie en de re-feed. Het kan zijn dat dit jou laatste vastendag is en dat voor jou de re-feed morgen begint. Dit is een hele belangrijke fase, dus kijk wat je vandaag nog mag voorbereiden om ook aan deze fase goed te beginnen. Keep it simple en pas aan zodat het helemaal past voor jou. 

 

 • Vandaag sluiten we af met een I’am Pure Love meditatie, zodat je even in het moment kan zakken. (ook los toegevoegd bij DAG 6)

 

Heb je vragen dan mag je ze stellen in de community. Je mag delen hoe je je voelt, wat je ervaart, zodat we van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen inspireren. 

COMMUNITY

 

 • Als jij 5 dagen gaat vasten hoef je nog niet met de re-feed bezig te gaan en mag je nog twee dagen dieper gaan. Neem energie op uit je omgeving, doe frequentie verhogende activiteiten en voel wat jouw lichaam nodig heeft. Schrijf in je dagboek en ontdek wat jouw hart je vertelt. Morgen gaan we verder met je drie breinen.
 • Ga je voor 72 uur dan kan je morgen beginnen aan de video voor dag 11, maar vergeet de video’s van dag 9 en 10 niet, want ook die zijn waardevol. Zeker die van dag 10 is voor de opbouwfase van belang, want daar gaan we nog verder in op de re-feed.

Om niet te vergeten


 • Ben je aan het juicevasten en heb je niet al te veel tijd in de ochtend, snij dan in de avond vast je groenten en fruit.
 • Menu fase 3


 • BOX BREATHING en INTENTIE STELLEN 

Dag 9 - 3 minds

“Hoe schoner je bent, hoe beter je kunt voelen wat je nodig hebt”

3 minds

De 4de dag van de vastenfase. De dagen van verdieping en het voortzetten van alle fysieke processen. Dagen om nog meer naar je lichaam te gaan luisteren, wat vertelt het je, wat heb je nodig, wie mag je zijn en waar kan jij je leven optimaliseren. 

 

In deze video ga ik je meer vertellen over je drie breinen, de verbinding en de kracht van allemaal. Het is een prachtige drie eenheid als ze in harmonie met elkaar samenwerken. Dat je naar je hart kunt luisteren, je hoofdbrein voor je kan laten werken en met je onderbuik in actie kunt komen. Hoe dichter je bij jezelf staat, hoe beter ze gaan samenwerken en jij kunt gaan voelen en ervaren wat echt van jou is. 

 

Ik ben benieuwd hoe het met je gaat, want dit punt in de vast kan je echt een boost aan energie gaan ervaren. Het is belangrijk om het eten volledig los te laten en echt te focussen op de ruimte die er ontstaat. Vul deze ruimte met alles wat voor jou frequentie verhogend werkt. Breng emoties van dankbaarheid, tevredenheid en liefde in je bewustzijn, straal en creëer de mooiste momenten. Dat wat je aandacht geeft groeit en dat wat je uitstraalt trek je aan. 

 

“Jij creëert je eigen leven en alles is een keuze”


Om niet te vergeten


 • Ben je aan het juicevasten en heb je niet al te veel tijd in de ochtend, snij dan in de avond vast je groenten en fruit.
 • Kijk of je vandaag of morgen boodschappen kunt doen.

Dag 10 - Laatste dag

Let op je gedachten, want dat worden je woorden.

Let op je woorden, want dat worden je daden.

Let op je daden, want dat worden je gewoontes. 

Let op je gewoontes, want dat wordt je karakter. 

Let op je karakter, want dat wordt je lot. 

De laatste dag

De laatste dag van 5 dagen vasten. Je mag dankbaar zijn dat je de keuze hebt gemaakt om je lichaam dit cadeau te doen. Het is niet zomaar iets om jezelf een beperkte periode vast voedsel te ontzeggen. 

 

Dit is de laatste dag waarop je de focus nog volledig kan verleggen op de essentie, wie ben jij, wat mag jij je herinneren, waar zegt jouw hart ‘ja’ tegen. Wat voel je en wat ervaar je zonder dat je momenten kunt opvullen met voedsel. Je mag je energie ergens anders uithalen en ik ben heel benieuwd waar jij je energie op dit moment uit haalt. Waarmee jij je frequentie verhoogt en leeft in de flow van de dag. 

 

 • Vandaag kijken we nog kort naar de re-feed fase die morgen gaat beginnen. Uitgebreider hebben we dit al besproken in de video op dag 8. Dus die kan je altijd nog even terugkijken. En natuurlijk als je vragen hebt of er niet uitkomt dan kan je al je vragen stellen in de community.


Wil je meer weten over het doen van een intolerantieonderzoek gebruik dan onderstaande link voor meer informatie. Na het doen van zo'n onderzoek ontvang je een uitgebreide lijst met wat je wel en niet kunt eten. Dit kan heel waardevol zijn om je gezondheid te optimaliseren.

 

Geniet van je laatste vastendag en morgen gaan we verder met je darmen en spijsvertering en natuurlijk de re-feed fase.


Vasten en Detox optimaliseren je leven

Intolerantie onderzoek

Meer informatie over het doen van een intolerantie onderzoek kan je vinden via onderstaande button.

Om niet te vergeten


 • Als je het menu volgt dan is dit wat je vast kunt voorbereiden voor morgen.
  Heb je morgen ochtend geen tijd, maak dan vandaag vast de soep. In principe staat de broccoli-gembersoep als lunch, maar je kunt schuiven naar wens met de bloemkoolsoep en gazpacho.

Supplementen & gratis advies

Op pagina 2 van dit programma vind je een uitgebreide video over supplementen. Mocht je supplementen via mij bestellen dan ontvang je 10% korting op je eerste bestelling en gratis advies.

Mail of app mij dan even.

Vasten Detox
Independent Sales Representative

Community via what's app

Deel je ervaringen, stel je vragen en laat je inspireren.

0612381147