Video Aspect Ratio: 4:1

Reset & Detox Your Body

Vasten is heling

Pagina 3 - Eerste fase

Eerste fase - tune-in

De eerste fase van jouw vastenreis. We gaan beginnen met voorbereiden en de belasting op het lichaam afbouwen. Je kunt hiervoor menu 1 gebruiken en verder neem ik je de komende 5 dagen mee in onderstaande video's. We gaan onze frequentie verhogen en leren dat alles energie is. Je gaat een intentie stellen en vindt twee ademhalingsoefeningen. Een boxbreathing en een oefening voor transformatie op celniveau. We gaan dieper in op detox en je mag gaan kiezen welke vorm van vasten je gaat gebruiken. 

5 video's op deze pagina

 • Dag 1 - Alles is energie (box breathing)
 • Dag 2 - Intentie stellen (transformatie oefening)
 • Dag 3 - Detox
 • Dag 4 - Water of juicevasten (of Fasting Mimicking)
 • Dag 5 - Vanavond om 20:00 - vasten

Op iedere pagina vind je punten om niet te vergeten. Ze staan daar waar je ze nodig hebt.


Dag 1 - Alles is energie

Je ontvangt wat je uitstraalt

Alles is energie

De eerste dag vandaag van de tune-in fase. We gaan verder met het verhogen van je frequentie, althans ik ga je in deze video meer tools geven, zodat je hiermee aan de slag kunt. 

 

 • Is het gelukt met je lijstje van energie gevend en vretend, frequentie verhogend en verlagend uit de video van gisteren? Misschien kan je na de video van vandaag dit lijstje verder optimaliseren, zodat je een goed beeld krijgt van jouw beginsituatie. 

Vandaag gaan we kijken naar de bewustzijnsschaal van Hawkins, gaan we zien dat moed het kantelpunt is en vertel ik je wat jouw invloed is op water. We sluiten af met tips en tools om je frequentie te verhogen zoals de box breathing. Want detox gaat niet alleen om vasten en daarom nemen we ook andere elementen mee in deze reis.

 

 • Geniet van deze eerste dag. Zijn er dingen onduidelijk? Weet dat je al je vragen kan stellen, foto’s mag delen of andere ervaringen. Alles is goed. Het is jouw reis en ik ben er om je hierin te begeleiden. 


Om niet te vergeten


 • Als je het menu volgt dan is dit wat je vast kunt voorbereiden voor morgen.
  Heb je morgenochtend geen tijd? Maak dan vanavond de perencrumble vast voor de komende twee dagen.
  Voor de Raw Padthai van morgen avond mag je de cashewnoten, amandelen en eventueel ook de dadels weken. 

 • Er zijn veel filmpjes te vinden over waterkristallen en er is een complete documentaire over het werk van Masaru Emoto gemaakt.

Boxbreathing

Supplementen & gratis advies

Op pagina 2 van dit programma vind je een uitgebreide video over supplementen. Mocht je supplementen via mij bestellen dan ontvang je 10% korting op je eerste bestelling en gratis advies.

Mail of app mij dan even.

Vasten Detox
Independent Sales Representative

Dag 2 - Intentie

“Alles wat ik doe, doe ik met liefde.”

Intentie

We gaan van bewustwording nu naar het stellen van een intentie, zodat we door kunnen naar transformatie. In deze video dus het stellen van een bewuste intentie. Dat wat je aandacht geeft groeit en misschien heb je al van alles opgeschreven waarop jij je intentie op kan baseren. Een intentie die je frequentie verhoogd, zodat jij meer en meer kan leven zoals jij dat wil.

 

We gaan vandaag ook verder met beperkende overtuigingen die ons handelen onbewust sturen. Het is mooi om veranderingen in te zetten, maar het is nog mooier als ze vervolgens blijvend zijn. Dat je niet snel weer vervalt in oude patronen en gewoonten, maar echt de kern aanpakt. 

 

Na vandaag heb je 3 oefeningen die je gedurende de reis kunt toepassen. 

 • BOX BREATHING & intentie stellen met de mogelijk om in de laatste 7 minuten je intentie volledig te voelen en ervaren. Zoals uitgelegd in de video van vandaag.
 • TRANSFORMATIE OEFENING die als losse video is toegevoegd vandaag.


Ik ben benieuwd hoe je je voelt, hoe het gaat en ook als je ergens tegenaan loopt, deel het in de community. Heb je vragen of tips deel ze, zodat we samen kunnen groeien en optimaliseren. 


Transformatie oefening

Dag 3 - Detox

“Koop jij liever paracetamol of vitamines?”

Detox

 • Heb je een intentie geschreven voor jezelf voor de komende dagen, weken, maanden na het zien van de video van gisteren? Is het gelukt om deze te beleven, te ervaren en daar een emotie aan te koppelen? Heb je vragen of wil je jouw ervaringen delen dan kan dat in de community.

In de video van vandaag gaan we kijken naar je lever en zijn rol tijdens het ontgiften. Ik leg uit wat voor een invloed paracetamol, koffie en slaap hebben op dit proces en waarom detox voor iedereen aan te raden is. 

 

De voorbereidingsfase tijdens deze reis is heel belangrijk om de klachten van ontgiften te minimaliseren. Vandaag krijg je tips om je lichaam te ondersteunen mochten klachten zich voor doen. Vertrouw je het niet neem dan altijd contact op met een specialist.

 

Wanneer je je lichaam ontdoet van afvalstoffen en obstructies kan je steeds beter luisteren naar wat je lichaam en geest echt nodig hebben. Je gaat steeds gezondere keuzes maken, klachten krijgen geen kans en jij krijgt meer en meer energie. 

 

“In een schoner lichaam kan je beter voelen wat je echt nodig hebt”


Om niet te vergeten


 • Glutathion is een hele belangrijke tijdens als fases van je lever tijdens het ontgiften. Ik wil niemand op kosten jagen, maar ik als het kan zou ik dit gebruiken tijdens en na je vast om er het optimale uit te halen. Je kunt het bij mij bestellen en natuurlijk zijn al je vragen welkom. 

Dag 4 - Water of juicevasten (of Fasting Mimicking)

“Let food be the medicine and medicine be the food.” Hippocrates

Welke vorm van vasten?

De dag om een keuze te maken, want over 2 dagen begint de reset fase. De fase waarin je een ‘deep switch’ gaat maken doordat je gaat watervasten, juicevasten of Fasting Mimicking. 


In deze video kijken we naar de verschillen tussen watervasten en juicevasten. In deze video kan je Fasting Mimicking vergelijken met juicevasten. Fasting Mimicking is er later als extra bijgekomen, vandaar dat dit nog niet is meegenomen in de video. 


 • Watervasten
 • Juivevasten
 • EXTRA Fasting Mimicking - Wel eten en de vruchten plukken van vasten…

 

Maak vandaag een bewuste keuze op wat je hart je ingeeft, wat wil jij. Ik ben benieuwd welke keuze je maakt en als je het leuk vindt mag je hem delen in de community. Net als dat wanneer je vragen hebt of iets moois wil vertellen. 


Om niet te vergeten

Praat mooi tegen jezelf en tegen je water, want zoals we eerder hebben gezien hebben emoties, gedachten en woorden veel invloed op water. Hoe gaat het met je frequentie verhogende activiteiten en geef je jouw intentie voldoende aandacht? Vergeet de oefeningen niet die je hebt ontvangen, zodat je echt voor een complete reiniging en transformatie kan gaan deze reis. 


 • Als je ervoor kiest om te gaan juicevasten of Fasting Mimicking dan mag je vandaag of morgen boodschappen doen.
 • MENU: Watervasten en Juicevasten
 • MENU: Fasting Mimicking

Downloads

Eerste fase

De tune-in fase. 

Menu en recepten. 

Tweede fase

De reset fase - Water of Juice

Menu en recepten. 

Tweede fase

De reset fase - Fasting Mimicking

Menu en recepten. 

Derde fase

Detransformatie fase

Menu en recepten. 

Dag 5 - Vanavond om 20:00

“Stoppen met eten en drinken is meer dan een genoegen. Het is een heerlijkheid voor de ziel.” Lev Tolstoj.

Vanavond om 20:00

Vandaag de laatste dag voordat je aan de daadwerkelijke vastenfase begint. Hoe gaat het met je? Heb je al ontwenningsverschijnselen ervaren of ongemakken van het ontgiften? In de video over detox hebben we het gehad over dingen die je hierbij kunnen ondersteunen en als je vragen hebt dan mag je ze altijd stellen. 

 

Morgen mag je de metabole switch gaan maken en daar gaan we het in de video van morgen over hebben. Ik adviseer je om die video morgenochtend te bekijken, omdat we ook kijken hoe je deze switch kunt versnellen. 

 

Geniet vandaag van je laatste maaltijden. Je merkt dat we de belasting op je lichaam al flink afbouwen, zodat je geleidelijk overgaat in de volgende fase. Misschien ontstaat er al meer tijd en ruimte, zodat je de tijd kunt nemen, als je dat nog niet doet, voor een ademhalingsoefening, het ervaren van je intentie of de transformatie oefening. Of natuurlijk gewoon een heerlijke wandeling in de natuur, moment van stilte of een lesje qigong. 

 

 • Het is mooi om geregeld te beschrijven wat je ervaart en voelt, zodat je na afloop van deze reis nog is kan teruglezen hoe je je voelde en wat je ervaarde? Dit kan heel waardevol zijn om straks te kijken wat je wel en niet gaat integreren in je dagelijkse leven. 

Om niet te vergeten


 • Ga je juicevasten en heb je niet al te veel tijd in de ochtend, snij dan in de avond vast je groenten en fruit.


 • BOX BREATHING en INTENTIE STELLEN
 • TRANSFORMATIE OEFENING

Supplementen & gratis advies

Op pagina 2 van dit programma vind je een uitgebreide video over supplementen. Mocht je supplementen via mij bestellen dan ontvang je 10% korting op je eerste bestelling en gratis advies.

Mail of app mij dan even.

Vasten Detox
Independent Sales Representative

Community via what's app

Deel je ervaringen, stel je vragen en laat je inspireren.

0612381147