Video Aspect Ratio: 4:1

Reset & Detox Your Body

Vasten is heling

Pagina 5 - Derde fase

Derde fase -Transformatie

Ja de laatste fase. Je mag weer gaan opbouwen na een periode van schaarste. Je lichaam heeft alle helende processen mogen activeren en nu is het belangrijk om je lichaam weer te voeden. Weer te voorzien van de juiste voedingsstoffen, vitamines, mineralen en bouwstoffen. Wat willen je darmen, wat is jouw unieke manier van eten en we kijken naar de invloed van stress en slapen. We gaan nog even verder met supplementen en vooral het verschil tussen stoffen die in de fabriek zijn gemaakt en die uit de natuur komen. Wat niet mag ontbreken is intermitterend vasten Je hebt het al ervaren en dan nu de uitleg.


5 video's op deze pagina

 • Dag 11 - Je darmen en spijsvertering
 • Dag 12 - Jouw unieke manier van eten
 • Dag 13 - Stress en slapen
 • Dag 14 - Natuurlijk versus synthetisch
 • Dag 15 - Intermitterend vasten

Op iedere pagina vind je punten om niet te vergeten. Ze staan daar waar je ze nodig hebt.


Dag 11 - Je darmen en spijsvertering

“Je bent wat je verteert, niet wat je eet”

Darmen en spijsvertering

Wauw je hebt 3 of 5 dagen gevast. Wat een krachtige tool heb jij ingezet om aan je gezondheid te werken. Misschien als herstel, misschien voor optimalisatie, voor beide zijn de processen die je ingang hebt gezet heel waardevol.

 

Je begint nu aan de opbouwfase. Langzaam bouw je de belasting op je lichaam weer op. Je darmen en spijsvertering mogen weer in actie komen nadat ze een fantastische periode van rust en herstel hebben gehad. Heel belangrijk om dit rustig te doen.

 

 • Als het goed is heb je het menu al gevonden met de bijbehorende recepten. Voel je vrij om hiervan af te wijken, maar blijf bij een basis van groenten en fruit en maak het niet te zwaar voor je spijsvertering. Kauw goed en neem de tijd om met aandacht te eten. Ondersteun je spijsvertering en darmen zodat ze geleidelijk weer kunnen wennen aan vast voedsel.

 

Zoals we al eerder hebben gehoord is de darm een plek waar vele ziekten hun oorsprong vinden, daarom kon ik deze informatie ook niet weglaten uit een reis als deze. Je kunt de komende dagen heel goed monitoren wat je eet en wat de reactie van je lichaam hierop is. 

  

Vandaag sluiten we af met een zelfcheck voor wat betreft je spijsvertering en morgen gaan we verder met jouw unieke manier van eten.

 

Vasten en Detox optimaliseren je leven

Intolerantie onderzoek

Meer informatie over het doen van een intolerantie onderzoek kan je vinden via onderstaande button.

Om niet te vergeten


 • Als je het menu volgt dan is dit wat je vast kunt voorbereiden voor morgen.
  Neem je de soep morgen mee? Je kunt vandaag vast pitten en zaden roosteren.
  Je mag cashewnoten en rozijnen weken voor de Taste of Marrakesh morgen avond. 


 • BOX BREATHING en INTENTIE STELLEN 
 • TRANSFORMATIE OEFENING voor langdurige veranderingen.
 • I'AM PURE LOVE meditatie (DAG 6)

Dag 12 -Jouw unieke manier van eten

“Wordt expert over je eigen lichaam en kraak jouw fysieke code”

Jouw unieke manier van eten

Iedereen is zo uniek en er is niet één voedingspatroon of levensstijl die iedereen past. Dit is iets wat je mag gaan ontdekken, wat past bij jou, waar krijg je de juiste energie van en leef je zonder klachten en ongemakken. Je lichaam is echt magisch als jij hem geeft wat het nodig heeft.

 

Gisteren hebben we al gekeken hoe je je darmen kunt verzorgen en vandaag gaan we kijken hoe je jouw unieke manier van eten kunt vinden. We kijken hoe je ervoor kan zorgen dat je je eigen keuzes kunt maken zonder beïnvloed te worden door verslavingen, leefregels, hormonen, je spijsvertering en emoties.

 

“Een lichaam in balans heeft geen regels nodig.”

 

Als je vragen hebt mag je ze altijd stellen in de community. Heb je mooie verhalen of ervaringen over de afgelopen periode deel ze in de community, zodat we elkaar hier kunnen inspireren en zo van elkaar kunnen leren. 


Om niet te vergeten


 • Als je het menu volgt dan is dit wat je vast kunt voorbereiden voor morgen.
  Zet vanavond de chiapudding vast in de koelkast.
  Je mag de zongedroogde tomaten weken voor de Raw spaghetti morgen avond. 

 • BOX BREATHING en INTENTIE STELLEN 
 • TRANSFORMATIE OEFENING voor langdurige veranderingen.

 • Wil je meer weten over het doen van een intolerantieonderzoek gebruik dan onderstaande link voor meer informatie. Na het doen van zo’n onderzoek ontvang je een uitgebreide lijst met wat je wel en niet kunt eten. Dit kan heel waardevol zijn om je gezondheid te optimaliseren.
  INTOLERANTIEONDERZOEK

 

Wil je nog meer weten over voeding en het vasten als een vrouw?

Speciale aanbieding voor jou

Levensstijl & Hormonen

In dit programma leer je alles over hormonen, voeding en vasten als een vrouw. Eiwitten, koolhydraten en vetten. Rauwe of gepasteuriseerde melk, noten, pindakaas, anti nutriënten, granen en nog veel meer bespreken we over voeding.

Dag 13 - Stress en slapen

Stress en slapen

Stress hoort erbij en is ook helemaal niet verkeerd. Belangrijk is om weerbaar te zijn voor stress. Dat je de juiste tools in handen hebt, je frequentie hooghoudt en voldoende aandacht besteedt aan jezelf. Je zal zien dat dezelfde hoeveelheid ‘stress’ dan veel minder zwaar voelt. 

 

Vandaag kijken we naar hormonen die betrokken zijn bij stress en hoe je jouw slaap kunt beïnvloeden. Slapen betekent herstellen en ontgiften en is dus heel belangrijk. Uitgerust wakker worden met zin om aan de dag te beginnen. 

 

Geniet van je dag en slaap lekker vanavond.


Om niet te vergeten

Hoe gaat het met je intentie? Heb je deze goed in je bewustzijn? Voor het slapen gaan of als je net wakker wordt zijn hele mooie momenten om deze volledig te beleven. Hoe voel je je als jouw intentie al zo is, wat ervaar je, wie zijn erbij, wat ruik je, want onderneem je, echt volledig ervaren. Dit kan je doen in bed en eventueel in combinatie met de box breathing oefening. 

Wat ook goed kan werken is schrijven in een dagboek net voor het slapen. Hoe voel je je, hoe was je dag, wat heb je ervaren, hoe zou je het volgende keer anders doen, hoe had je meer in je kracht kunnen staan, zodat je het de volgende keer anders kunt doen. De dag van je af schrijven en dan tevreden gaan slapen. 


 • BOX BREATHING inclusief het ervaren van jouw intentie
 • TRANSFORMATIE OEFENING voor langdurige veranderingen.

Dag 14 - Natuurlijk versus synthetisch

“Hoe schoner je bent, hoe beter je kunt voelen wat je nodig hebt”

Natuurlijk of synthetisch

Vandaag gaan we dieper in op het verschil tussen natuurlijk en synthetisch in de wereld van de supplementen. Aan de hand van vitamine C ga ik dit uitleggen. In de video supplementen hebben we het er al kort over gehad, maar nu aan het einde van deze reis wil ik je dit nog meegeven.

 

We zijn met zijn allen steeds verder verwijderd van de natuur en dat is zo zonde. Je lichaam is 100% natuurlijk en als je hem dan synthetische stoffen geeft dan zijn dat toxische stoffen voor je lichaam. Je lichaam moet het weer ontgiften. Je hebt jezelf met deze reis een enorme reiniging cadeau gedaan en daarom vind ik dat dit niet kan missen in een opbouwfase. Je kunt vervolgens bewuste keuzes maken wat je wel of niet wil gebruiken. 

 

 • Morgen de laatste dag van deze reis. Zijn er dingen waar je tegenaan loopt, waar je niet uitkomt of heb je andere vragen dan kan je ze nog steeds stellen in de community. De plek waar ik ook ben en je vragen graag beantwoord. 

Om niet te vergeten


 • Als je het menu volgt dan is dit wat je vast kunt voorbereiden voor morgen.
  Zet de haver overnight vanavond vast in de koelkast.
  Je mag cashewnoten weken voor de gevulde zoete aardappel van morgen avond. 


 • TRANSFORMATIE OEFENING voor langdurige veranderingen.
 • BOX BREATHING en INTENTIE STELLEN 

Supplementen & gratis advies

Op pagina 2 van dit programma vind je een uitgebreide video over supplementen. Mocht je supplementen via mij bestellen dan ontvang je 10% korting op je eerste bestelling en gratis advies.

Mail of app mij dan even.

Vasten Detox
Independent Sales Representative

Dag 15 -Intermitterend vasten

“Less is the new more”

De laatste dag van jouw reis. Hoe heb je het ervaren, wat neem je mee? Aan het begin heb je een beginsituatie voor jezelf beschreven en nu is het tijd om te gaan beschrijven hoe je je voelt. Hoe is het met je klachten, ongemakken, je energie, je gewicht en alles wat in je opkomt. Vervolgens kan je kijken wat er is veranderd, zodat je kan kijken of er dingen zijn die je in je dagelijkse leven kan en wil integreren. Wat kan je doen om je frequentie hoog te houden, ziekten geen kans te geven en meer in de flow van het leven mee te gaan. 

 

Ik zou het heel leuk vinden als je deelt wat je ervaring is, je resultaten, wat je meeneemt en wat voor jou nog een punt is om aan te werken. 

Je hebt allemaal tools, handvatten en oefeningen ontvangen die je kunt gaan toepassen. Kijk wat voor jou op dit moment het beste werkt. Alles begint met een keuze. We zijn begonnen met bewustwording om vervolgens naar een diepe reset te gaan. Ik heb veel kennis met je gedeeld en nu ben je aan het transformeren en integreren. Het is een proces en vergeet niet te genieten van de reis die je maakt om bij jouw intentie te komen. 

 

Leef in het nu, niet in morgen of het verleden. Sta af en toe stil, kijk waar je staat, volg je hart en blijf dichtbij jezelf. Laat de belasting niet te hoog oplopen, zodat de energie kan blijven stromen en jij echt kan zijn wie je in essentie bent.

Intermitterend vasten

“Less is the new more”

 

Vandaag sluiten we af met een video over intermitterend vasten. Iets dat je in het dagelijkse leven enorm veel rust en ruimte kan brengen. Dit hebben we de afgelopen periode ook toegepast, maar vandaag kijken we naar meerdere vormen en daar de voordelen van.


VROUWEN

Vasten en intermitterend vasten heeft invloed op de hormonen in ons lichaam. Het is niet verstandig om altijd heel diep intermitterend vasten toe te passen. Ik heb hier een blog overgeschreven.

Vasten volgens je cyclus

 

Heb je tips voor mij dan mag je die ook delen, zodat ik de reis steeds verder kan optimaliseren en meer en meer bewustzijn mag verspreiden. Dat is waar ik dit voor doe. Als je eenmaal je energie hebt ervaren dan wil je niet meer anders.

 

Bedankt voor je vertrouwen en ik ben heel dankbaar dat ik dit met je heb mogen delen. 

 

Liefs Kim


Om niet te vergeten


 • TRANSFORMATIE OEFENING voor langdurige veranderingen.
 • BOX BREATHING en INTENTIE STELLEN 


 • Wil je meer weten over het doen van een intolerantieonderzoek gebruik dan onderstaande link voor meer informatie. Na het doen van zo’n onderzoek ontvang je een uitgebreide lijst met wat je wel en niet kunt eten. Dit kan heel waardevol zijn om je gezondheid te optimaliseren. Zie de link hieronder. 
Vasten en Detox optimaliseren je leven

Intolerantie onderzoek

Meer informatie over het doen van een intolerantie onderzoek kan je vinden via onderstaande button.

Wil je nog meer weten over voeding en het vasten als een vrouw?

Speciale aanbieding voor jou

Levensstijl & Hormonen

In dit programma leer je alles over hormonen, voeding en vasten als een vrouw.

We gaan hier dus alles bespreken over voeding van pindakaas, tot rauwe melk en eieren. En we gaan dieper in op intermitterend vasten als 24 uur of 36 uur vasten en alle voordelen daarvan.

Community via what's app

Deel je ervaringen, stel je vragen en laat je inspireren.

0612381147

De kern is: wij zijn NATUUR. De natuur maakt geen fouten... is niet kwaadaardig en valt zichzelf niet aan.