Video Aspect Ratio: 4:1

Levensstijl en hormonen

Leven in het ritme van je hormonen

Pagina 6 - Programma's

Programma's

Ja dan zijn we bij de video’s aangekomen waar alles samenkomt wat we in de afgelopen video’s hebben besproken. Alle kennis en informatie kan je meenemen en met één van de programma’s beginnen. Deze kennis is de basis, zodat je begrijpt wat je doet, goed naar je lichaam kunt luisteren en de levensstijl kan vinden die jou het beste past. Zorg dat het geen kortstondig dieet is, maar breng veranderingen die langdurig zijn en je lichaam geven wat het nodig heeft. Verander je overtuigingen en je verandert je leven.


Week 7 - 2 video's

  • VIDEO 1 - De programma’s 
  • VIDEO 2 - Aanvulling op de programma’s

Menu voorbereiding

Voorbereiding

Programma vruchtbare fase

Inclusief menu

Programma overgang

Inclusief menu

Programma postmenopauze

Inclusief menu

Recepten KETO

Alle recepten die je kunt gebruiken als je KETO terug ziet in het programma.

Recepten SWEET

Alle recepten die je kunt gebruiken als je SWEET terug ziet in het programma.

Blijf luisteren naar je lichaam, die kan je het beste vertellen hoe het met je gaat.

Week 7

Video 1

De programma's waar alles samenkomt

Programma's

De programma’s waarin we alle tools verwerkt hebben uit de vorige video’s. Het zijn vijf programma’s die allemaal geschreven zijn voor de drie levensfases. Op basis van je ervaring en doel kies je waar je gaat beginnen en vervolgens kan je alle programma’s door elkaar heen gebruiken. Om verschillende redenen kan je ook eerst kiezen voor de twee weken voorbereiding. In deze video gaan we ze allemaal doornemen, zodat jij kunt starten waar het voor jou goed voelt.


  • Alles tools
  • Drie levensfases
  • Vijf programma’s
  • Voorbereiding

Video 2

Je bent zo goed bezig en dan ervaar je ineens allerlei ongemakken?

Aanvullingen

We kennen de programma’s, je bent begonnen en dan mag je het combineren met je werk en trainingen. Je bent super goed bezig en toch ontstaan er allerlei klachten. Waarom? Wat kan je eraan doen. Je hebt trek tijdens het vasten, darmklachten, vermoeidheid of je kan niet goed slapen. In deze video gaan we deze dingen bekijken.


  • Werk
  • Trainen
  • Klachten

Dit was de laatste video

Week 8 - staat het gehele programma nog open en hebben we contact via what's app

De laatste video van jouw reis.

Hoe heb je het ervaren, wat neem je mee?

Met welk programma ga jij beginnen of ben je al begonnen?


Als je straks een programma hebt doorlopen dan kan je je beginsituatie er weer bij pakken.

Hoe is het met je klachten, ongemakken, je energie, je gewicht en alles wat in je opkomt. Vervolgens kan je kijken wat er is veranderd, zodat je kan kijken of er dingen zijn die je in je dagelijkse leven kan en wil integreren. Wat kan je doen om je frequentie hoog te houden, ziekten geen kans te geven en meer in de flow van het leven mee te gaan. 

 

Ik zou het heel leuk vinden als je deelt wat je ervaring is, je resultaten, wat je meeneemt en wat voor jou nog een punt is om aan te werken. 

Je hebt allemaal tools, handvatten en oefeningen ontvangen die je kunt gaan toepassen. Kijk wat voor jou op dit moment het beste werkt.

Alles begint met een keuze. Ik heb veel kennis met je gedeeld en nu ben je aan het transformeren en integreren. Het is een proces en vergeet niet te genieten van de reis die je maakt om bij jouw intentie te komen. 

 

Leef in het nu, niet in morgen of het verleden. Sta af en toe stil, kijk waar je staat, volg je hart en blijf dicht bij jezelf. Laat de belasting niet te hoog oplopen, zodat de energie kan blijven stromen, je hormonen in balans blijven en jij echt kan zijn wie je in essentie bent.

Vergeet de meditatie I'am Pure Love niet.


Liefs Kim

Dit programma stopt straks, maar je reis stopt nooit

Community via what's app

Deel je ervaringen, stel je vragen en laat je inspireren.

0612381147

Supplementen & gratis advies

Op pagina 4 van dit programma vind je een uitgebreide video over supplementen. Mocht je supplementen via mij bestellen dan ontvang je 10% korting op je eerste bestelling en gratis advies.

Mail of app mij dan even.

Vasten Detox
Independent Sales Representative

De kern is: wij zijn NATUUR. De natuur maakt geen fouten... is niet kwaadaardig en valt zichzelf niet aan.