Video Aspect Ratio: 4:1

Detox Your Energy Flow

Optimalisatie

Pagina 1 - Introductie

“Verander je overtuigingen en je verandert je leven”

Vasten en Detox optimaliseren je leven

Introductie

Welkom bij Detox Your Energy Flow


Wat tof dat je dit gaat doen. Je ontvangt praktische tools waarmee je jouw leven kan veranderen. Als je dit toepast ga je zoveel meer energie en innerlijke rust ervaren. In een schoon en opgeruimd lichaam kan je gaan luisteren naar dat wat jouw lichaam echt nodig heeft. De deken rond je bewustzijn zakt en er gaat een wereld open van energie, helderheid en focus.

 

Detox kan op vele gebieden, maar in dit programma gaan we ons concentreren op de metabole switch en beperkende overtuigingen. Zodat je enerzijds gedrag veranderd, maar door het aanpakken van je overtuigingen er ook voor zorgt dat het langdurige veranderingen worden.


"Alleen jij kan zorgen dat er dingen veranderen."

5 fases

Het programma bestaat uit 5 fases. Je kunt dagelijks een video kijken of er een paar dagen tussen laten, zodat je eerst de opgedane kennis kunt integreren. Dit is helemaal aan jou, dus voel wat voor jou past op dit moment en kijk hoe je het kan integreren in je leven. Geniet van het proces, leef in het moment en voel wat je lichaam nodig heeft.

 

Als je de Flow Kalender & Journal gekocht hebt dan kan je deze 25 dagen volgen om alle fases te integreren. Wil je hem nog kopen dan kan dat via onderstaande link. 

FLOW KALENDER & JOURNAL

 


De 5 fases die je kunt vinden op pagina 2

 • Fase 1 – Metabole switch & beperkende overtuigingen
 • Fase 2 – Maaltijdfrequentie 
 • Fase 3 – Intermitterend vasten 
 • Fase 4 – Jouw magische ochtend
 • Fase 5 – Autofagie en stamcel regeneratie


Je kunt al je vragen gedurende het gehele programma stellen in de community. Ik ben hier ook en beantwoord ze met liefde. Hier kunnen we van elkaar leren en elkaar inspireren. 


Heb je je al aangemeld voor what's app?

Stuur mij een berichtje en ik ga je toevoegen. 

0612381147

De link van deze pagina staat altijd in de app groep.

 

Een levensstijl, voedingspatroon is heel complex en dit kun je op vele manieren optimaliseren. Doordat het zo complex is zijn er ook een heleboel visies en werkt niet voor iedereen hetzelfde. Het kan zijn dat je op bepaalde fronten een andere visie hebt en ook dat is natuurlijk oké. Ga open dit programma in, het is jouw leven en jij maakt je eigen keuzes. 

“In een schoner lichaam met voldoende rust en ruimte kun je steeds beter naar je lichaam luisteren.”

De opbouw van het programma

Vasten en Detox optimaliseren je leven

Fase 1 - Metabole switch en beperkende overtuigingen

We beginnen met bewustwording. Dat is tenslotte de basis als je gewoonten en patronen wil doorbreken. We gaan het in deze eerste video hebben over de metabole switch. Wat gebeurt er als je koolhydraten eet, wat is de invloed van zoetstoffen en hoe kan je switchen naar de vetverbranding. Waarom wil je eigenlijk een metabole switch maken? Ook gaan we kijken naar beperkende overtuigingen.

 • Metabole switch
 • Beperkende overtuigingen
 • Transformatie oefening
 • Je eerste opdracht
Vasten en Detox optimaliseren je leven

Fase 2 - Maaltijdfrequentie

De eerste echte stap is het bekijken van het aantal eetmomenten. Wat kan je hieraan veranderen, zodat je lichaam meer energie tot zijn beschikking heeft? Wat is dat toch met  "het motortje moet blijven draaien" en wat betekent het als je 'maag knort'?


Past dit bij jou "Ik kan niet zonder tussendoortjes?"


 • Aantal eetmomenten
 • Voedzame maaltijden
Vasten en Detox optimaliseren je leven

Fase 3 - Intermitterend vasten

Ik ga je laten zien wat intermitterend vasten is en dat het al eeuwenoud is. Waarom zou je het willen toepassen en hoe kan je de eerste stappen zetten om dit te gaan toepassen. Welke vormen zijn er? 


 • Intermitterend vasten
 • Box Breathing
Vasten en Detox optimaliseren je leven

Fase 4 - Jouw magische ochtend

Wat heeft je ochtend voor een invloed op jouw energie? Hoe kan je nog meer uit je intermitterend vasten halen, hoe kan je je vast verlengen en je krijgt weer een mooie opdracht.


 • Bewegen
 • Jouw magische ochtend
Vasten en Detox optimaliseren je leven

Fase 5 - Autofagie en stamcelregeneratie

Wat kan je nog meer doen om je lichaam op te schonen? Waarom denk ik dat welvaartziekten er niet hoeven zijn en wat heeft levensstijl hiermee te maken. Wat gebeurd er allemaal als je je lichaam de kans geeft om processen aan te spreken als autofagie?


 • Autofagie
 • Stamcelregeneratie

Community

Weet dat je al je vragen kunt stellen in de groep die er is. Stuur mij een berichtje en ik voeg je toe!

Supplementen & gratis advies

Op pagina 2 van dit programma vind je een uitgebreide video over supplementen. Mocht je supplementen via mij bestellen dan ontvang je 10% korting op je eerste bestelling en gratis advies.

Mail of app mij dan even.

Vasten Detox
Independent Sales Representative

Community via what's app

Deel je ervaringen, stel je vragen en laat je inspireren.

Stuur mij een berichtje en dan zorg ik dat je op het juiste moment wordt toegevoegd.

0612381147