Video Aspect Ratio: 4:1

Reset & Detox Your Body

Vasten is heling

Pagina 2 - Voorbereiding

Voorbereiding

Op deze pagina vind je kennis en informatie over vasten. Wat is vasten, wat zijn de voordelen en wat kan je verwachten. In de video daarna gaan we etiketten lezen. Hoe kan je bewuste keuzes maken, wat kan je beter laten staan en hoe lees je een etiket eigenlijk. Dit doen we ook met supplementen. Hoe vind je je weg in de wereld van de supplementen en wat zou je kunnen gebruiken. Waarom denk ik dat aanvullen noodzakelijk is. Als laatste beginnen we met het creëren van een omgeving, zodat jij in je kracht kunt gaan staan. 


Op deze pagina 4 video's

  • Video 1 - Vasten
  • Video 2 - Etiketten lezen
  • Video 3 - Supplementen - Waarom en welke?
  • Video 4 - Creëer een omgeving - Zodat jij in je kracht kunt staan

Op iedere pagina vind je punten om niet te vergeten. Ze staan daar waar je ze nodig hebt.

  • Om niet te vergeten

Vasten - kennis

“The best of all medicine is resting and fasting”

Vasten

In deze video gaan we het hebben over vasten voor 72 uur of langer. Welke fysieke en spirituele processen kan je verwachten.

 

Het is zo waardevol als je een korte periode bewust kiest jezelf vast voedsel te ontzeggen. Zelfs zoiets fundamenteels als vast voedsel. Je kunt je aandacht verleggen van fysieke verleidingen naar de essentie van het leven.


Het zijn. De stilte en luisteren naar wie jij bent en wat jij mag doen. 


Iets wat we in een maatschappij van overvloed geregeld zouden mogen doen om ervoor te zorgen dat ziekten geen kans krijgen. De belasting om ons heen wordt steeds groter en ons lichaam is hier niet voor gemaakt.

 

En let erop dat het als vrouw niet altijd verstandig is om iedere week te vasten. Dat heb ik in dit blog geschreven. 


"Ben jij klaar om dingen op te geven die je ziek maken?"

Etiketten lezen

Etiketten lezen

In deze video gaan we kijken naar etiketten in het algemeen. Wat staat erop en hoe kan je bewuste keuzes maken. Je mag natuurlijk alles eten, maar de vraag is of je alles wil eten als je weet wat er daadwerkelijk in je producten zit. 

 

Ik vertel je over koolhydraten, suikers, e-nummers en zoetstoffen en het effect op je lichaam. Hoe je een etiket kunt lezen, wat je erop kunt vinden en waar het niet altijd helemaal is wat het lijkt. We beginnen met kennis en sluiten af met voorbeelden, zodat je zelf je etiketten goed kunt onderzoeken.  

“Ik kies liever voor een glas cola met suikers, dan de gehele week cola light”

Supplementen

Supplementen

Een video waarin ik je nog meer vertel over etiketten, maar dan specifiek gericht op supplementen. Ik kan mij voorstellen dat je in de supplementen wereld door de bomen het bos niet meer ziet. Er is heel veel te verkrijgen, maar niet alle supplementen zijn daadwerkelijk wat ze zeggen te zijn. 

 

Dit heb ik ook ervaren, maar door veel onderzoek te doen kan ik je nu vertellen waar je op kan letten als je supplementen kiest. We kijken naar het belang van micronutriënten en waarom je dit niet meer enkel uit groenten kunt halen. Ik sluit de video af met voorbeelden, ga wat dieper in op bepaalde vitamines en mineralen en we kijken naar basissuppletie en aanvullingen. 

 

  • Aanvulling over glutathion (greens): Dit is een heel belangrijke stof tijdens alle fases van ontgiften in je lever. Ik wil niemand op kosten jagen, maar wil je het optimale uit je vast halen, dan raad ik je aan dit te gebruiken. Je kunt het bij mij bestellen met korting en natuurlijk zijn al je vragen welkom. (49,95 euro). 


Heb je potjes in de kast staan of ga je zelf op onderzoek en heb je een vraag over een etiket? Maak een foto en plaats hem in de community. Ik kijk er graag naar en zo kunnen we van elkaar leren. 


Supplementen & gratis advies

Op pagina 2 (deze pagina) van dit programma vind je een uitgebreide video over supplementen. Mocht je supplementen via mij bestellen dan ontvang je 10% korting op je eerste bestelling en gratis advies.

Mail of app mij dan even.

Vasten Detox
Independent Sales Representative

Staat de start van de eerste fase al in je agenda? De volgende video is de laatste voordat je straks de eerste fase in gaat.

Jouw omgeving creëren

Jouw omgeving

Wat zijn er allemaal voor een invloeden om je heen? Zijn er dingen die je steeds weer uit balans halen, die ervoor zorgen dat ingezette veranderingen niet langdurig zijn? Dat je op maandag vol goede moed aan een nieuw patroon begint en dan aan het einde van de dag toch niet tevreden bent.

 

Waardoor word je bewust of onbewust getriggerd?

 

Vandaag kijken we naar wat je minder zou willen en wat je meer zou willen, zodat je in je kracht kunt gaan staan. We kijken naar een frequentie verhogende omgeving, zodat jij je eigen keuzes kan maken bewust op wat je echt wil.

 

Beperkende overtuigingen, andere mensen, voeding, verslavingen, het nieuws, verlangens en minimalisme in de video van vandaag. 


Om niet te vergeten


  • Het menu voor de eerste fase volgt 1 week voor de start van je vast, zodat je dan vast kunt kijken welke boodschappen je mag doen.

Community via what's app

Deel je ervaringen, stel je vragen en laat je inspireren.

Stuur mij een berichtje en dan zorg ik dat je op het juiste moment wordt toegevoegd.

0612381147