Video Aspect Ratio: 4:1

Detox Your Energy Flow

Minder ontstekingen, vet verbranden en de insuline gevoeligheid vergroten

Preventief

Jij bepaald wat jij je lichaam geeft. Ziekte is een sluimerend proces. Werk preventief aan je levensstijl en ziekte heeft geen kans.

Als prikkel naar een gezondere levensstijl

Het volgen van een programma zorgt ervoor dat jij je gezonder voelt en dan wordt gezonde keuzes maken steeds makkelijker. 

Bij ziekte

Verander dat wat jij je lichaam altijd hebt gegeven en keer ziekte om. Geef je lichaam wat het nodig heeft om te helen.
Reset en Detox

Energie & innerlijke rust

Je energie stroomt en van binnen ervaar je een enorme rust.

Reset en Detox

Helderheid & focus

Je maakt de switch naar vetverbranding en dat geeft jouw de juiste brandstof.

Rustige darmen

Gezonde darmen zorgen voor een gezond lichaam en een gezonde geest.

Langdurige veranderingen

Dit programma is geen  kortstondig dieet.

Vrijheid en slaap

Jij bent de baas over jouw lichaam en een betere kwaliteit slaap zorgt voor ontgiften en herstellen.

Onafhankelijkheid

Jij kan zonder tussendoortjes en ontbijt de deur uit als je zou willen.

Voeding en levensstijl als medicijn

Mijn reuma is er niet meer

Van militair sportinstructeur ben ik via reuma naar orthomoleculair epigenetisch therapeut gegaan. Vele jaren heb ik gewerkt als instructeur, coach, therapeut en gaf ik kennis en inspiratiesessies op locaties. Al mijn ervaring heb ik samengevoegd in de programma's die ik aanbied.


Ik dacht dat mijn reuma er ineens was, maar ik weet nu dat ziekte er niet zomaar is en dat je dit zelf in de hand hebt. Het is een sluimerend proces wat begon met het niet voeden van mijn lichaam. Er ontstonden klachten en ongemakken, maar ik dacht dat het wel mee viel.

Luister jij naar het fluisteren van jouw lichaam?

Ziekten hoeven er niet te zijn

Geef ziekten geen kans...

 • Vermoeidheid
 • Weinig energie
 • Constant de behoefte aan suikers
 • Vaak verkouden
 • Darmklachten
 • Opgeblazen gevoel
 • Obstipatie
 • Stinkende winden
 • Slecht slapen
 • Negatieve gedachten en emoties
 • Gevoelens van angst, schaamte en schuld
 • Somberheid
 • Eetbuien
 • Stijfheid bij het opstaan
 • Pijnlijke spieren en gewrichten
 • Alle ontstekingsziekten als reuma
 • Hart- en vaatziekten

...en luister naar je lichaam.

 • Overgewicht
 • Huidklachten
 • Slecht herstel
 • Prikkelbaar
 • Kort lontje
 • Hoog cholesterol
 • Hoge bloeddruk
 • Geen doel in je leven
 • Niet happy
 • Slechte concentratie
 • Ontstekingszieken
 • Welvaartsziekten 
 • Nek- en schouder klachten
 • Hoofdpijn
 • Migraine
 • Auto-immuunziekten
 • Diabetes

Allemaal tekenen dat het belangrijk is om je lichaam dat te geven wat het nodig heeft.

Ik leer je luisteren naar je lichaam

Jij vergoot je bewustzijn, helderheid, focus, energie en ervaart een enorme vrijheid. Als je dit eenmaal hebt ervaren wil je niet meer terug.

Alles begint met bewustwording.

En natuurlijk kan je ook bewust kiezen voor pizza of een wijntje!

Zij zitten al vol energie

Mijn energie is compleet anders nu. De dagen zijn weer goed vol te houden, veel minder moe in de avond en de extreme vermoeidheid is volledig verdwenen. Ik slaap eindelijk weer echt.
Reset en Detox
Joyce, 28 jaar
Ik ben 7,3 af afgevallen en mijn taille en heupen zijn beide 5 cm smaller. Ik voel mij beter, heb veel meer energie en slaap veel beter. Ik heb nieuwe inspiratie, sta weer helemaal open om te zijn wie ik ben.
Reset en Detox
Kim, 42 jaar
Dit programma heeft mij geholpen de balans in voeding weer te vinden. Het heeft mij geleerd dat ik helemaal niet veel nodig heb op een dag. Ik ervaar geen suikerdips meer, geen last van mijn nek meer en ik kan weer echt luisteren. Ik voel mij heel goed.
Reset en Detox
Marije, 31 jaar

Alles wat je eet maakt je zieker of beter...

Zie jij door de bomen het bos niet meer...

... of word je van het kastje naar de muur gestuurd? Voel je dat je nu echt wil veranderen, dan is het tijd voor de volgende fase.

Neem de regie zelf in handen en vergoot je kennis en ervaring. Ik leer je in 5 fases hoe jij je energie kan laten stromen. Jij staat in de ochtend op met een glimlach en hebt zin om weer aan een fantastische dag te mogen beginnen. 


Door het aanpassen van bepaalde elementen in je leven kan je gezondheid snel verbeteren. Stap voor stap ga je de verbinding met de natuur weer vinden. Je lichaam is magisch, het is de belangrijkste 'gadget' die je hebt. Zo geavanceerd, allemaal systemen die samenwerken en ervoor zorgen dat jij echt van het leven kunt genieten.

Het is je huisje waar jij het mee moet doen. 

Geef je immuunsysteem de ruimte, hef blokkades op en laat jouw energie stromen, zodat jij vanzelf gezondere keuzes gaat maken. 

'We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them' Albert Einstein

Stap voor stap de verbinding met de natuur weer vinden

 • Vol energie
 • Innerlijke rust 
 • Energiek en stralen
 • Geen suikerdips meer
 • Concentratie en focus
 • Stressbestendig
 • Rustige darmen
 • Goede spijsvertering
 • Sterk immuunsysteem
 • Ontstekingen verminderen
 • Tevreden en dankbaar
 • Kwalitatief goede slaap
 • Klachten en ongemakken verdwijnen
 • Vrijheid
 • Verbeterde stemming
 • Emotionele balans
 • Goede nachtrust
 • Heldere gedachten
 • Sterke nagels en haren
 • Goed cholesterol en bloeddruk
 • Stabiele bloedsuikerspiegel
 • Geen eetbuien
 • Gewicht verliezen
 • Vetverbranding en metabole reset
 • Cel verjonging en vertraagde veroudering
 • Rustige huid
 • Goed herstel na sporten
 • Een voedingspatroon afgestemd op wie jij bent
 • Een levensstijl die past bij wie jij bent
 • Richting en vertrouwen
 • Kennis en inzichten
 • De regie over je gezondheid in handen
 • Langdurige veranderingen

Disconnect to connect. De verbinding met jezelf. You are

Testimonials
Ik voel meer rust, minder pieken en dalen en heb het gevoel dat ik alles om mij heen weer begrijp. Ik volg weer een gesprek, ben minder gejaagd op het werk en ik kies ervoor om rust te pakken. Ik voel dat het nog veel meer gaat doen voor mij.

Ik hoef in ieder geval geen medicatie nu. 

Ik heb meer energie en veel meer rust. Ik maak bewustere keuzes en de goede begeleiding heeft hier enorm aan bijgedragen. Ik heb het als zeer prettig ervaren.
Joris, 56 jaar De dokter had gezegd; 'je moet nu iets veranderen anders moet ik je medicatie geven.'
Vasten en Detox optimaliseren je leven

Meer energie in 5 fases

 • Jij maakt de switch van suikerverbranding naar vetverbranding
 • Je gaat ervaren dat energie niet alleen uit voeding komt
 • Ongemakken verdwijnen, want voor je het weet stapelen ze op
 • Je ervaart helderheid en innerlijke rust
 • Je vergroot je concentratie en focus
 • Je darmen krijgen de ruimte om te herstellen
 • Je bent minder prikkelbaar en gejaagd
 • Je kunt beter omgaan met stressvolle situaties
 • Je ervaart geen dip meer na de maaltijd
 • Je gaat beter slapen
 • Langdurige veranderingen door het aanpakken van je beperkende overtuigingen
 • Je ontvangt heel veel kennis en praktische tools
 • Je ontdekt wat een magische ochtend voor je kan doen
 • Je gaat aan de slag met je ademhaling
 • Je leert wat vasten is
 • Inclusief community om al je vragen te stellen
 • Met begeleiding
 • Starten wanneer jij wil

Inclusief een transformatie oefening - ademhaling

Je ontvangt een oefening en kennis over het transformeren op celniveau. Water heeft een geheugen en zo ook onze cellen. We slaan alles wat we ervaren, voelen en leren op in onze cellen. Dit gaat van generatie op generatie mee. Het is jouw matrix, alles wat er om je heen is gebouwd door ervaringen, ouders, leraren, vrienden, familie en het leven. Dit is de lens waarmee jij naar de wereld kijkt. En wil je gaan voor langdurige veranderingen dan is dit de plek om te veranderen. 

Een krachtige visualisatie en ademhalingsoefening om los te komen van dat wat niet van jou is.

Ga jij voor langdurige veranderingen?

Metabole switch

Jij gaat de switch maken van suiker- naar vetverbranding. Je leert hoe je dit kunt doen en wat de gevolgen zijn als je het nooit doet. Als je er niet bewust voor kiest maak je deze switch in de huidige maatschappij nooit.

Beperkende overtuigingen

Je gaat voor langdurige veranderingen, omdat je overtuigingen gaat aanpakken. Overtuigen liggen opgeslagen in je cel geheugen en dat is de plek waar je verandering gaat inzetten.

Jouw maaltijden

Iedereen is uniek, maar wat werkt nu voor jou? Hoe zit het met tussendoortjes, een 'knorrende maag' en het motortje wat zou moeten blijven draaien? Ik ga je meenemen in de wereld van jouw maaltijden.

Intermitterend vasten

Is het een hype of iets wat voor jou kan werken? Hoe pas je het toe, welke vormen zijn er en wat zijn de voordelen.

Jouw magische ochtend

De meeste ervaren op dit punt al totaal geen honger meer en een magische ochtend kan dit alleen maar versterken. Ik neem je mee in de start van de dag.

Autofagie en meer

We leven in een maatschappij waar detox noodzaak is geworden. We leven niet meer als jagers en verzamelaars in een schone en natuurlijke omgeving. Hier moet je bewust voor kiezen en ik laat je zien hoe je dit kunt doen. Je kunt je cellen verjongen en de veroudering vertragen. 

Verander je overtuigingen en je verandert je leven...

Mooie resultaten

Reset en Detox
Frans, 49 jaar
Enorm gewichtsverlies, maar wellicht nog meer het besef zonder eten te kunnen. Ik kan prima functioneren, ben niet afhankelijk en ervaar een enorm gevoel van vrijheid.
Reset en Detox
Erwin, 29 jaar
Ik heb totaal geen aandrang meer om de pot met snoep te plunderen.
Reset en Detox
Caroline, 38 jaar

Ik ben steeds blijer als ik in de spiegel kijk en de weegschaal blijft nog steeds lief voor mij.

Vul jouw natuurlijke medicijnkastje

Leer hoe je jouw natuurlijke medicijnkastje kunt vullen. Niet met fysieke potjes en pillen, maar met levensstijl. Jij ontvangt een 'toolbox' die je zo in je medicijnkastje kunt zetten en gebruiken zoals jij dat nodig hebt. Praktische tools en kennis om de regie over je gezondheid in handen te nemen of te houden. Jij bent expert over jou lichaam en ik ben hier om je de tools te geven. En hoe schoner je bent, des te meer ben jij expert over je lichaam.

Detox Your Energy Flow

€ 30,-

Detox Your Energy Flow

Voel je een JA, wacht dan niet langer, dit is jouw weg naar meer energie. Je kunt direct beginnen. 


 • Geen dieet, maar langdurige veranderingen
 • Inclusief visualisatie en ademhalingsoefening voor transformatie op celniveau
 • 5 uitgebreide video's met waardevolle kennis en tools
 • 5 fases en 5 thema's
 • Minimaal 8 weken toegang
 • Per maand te verlengen
 • Direct aan de slag met je ademhaling, voeding en levensstijl
 • Praktische tools
 • Als je dit toepast wil je het nooit meer anders doen
 • Inclusief community (What's app)
 • Met begeleiding

Gratis community tijdens de reis!

Community met gelijkgestemden

En ik ben er ook. Dus met begeleiding.
Je kunt de community altijd en overal bij de hand hebben.

(en natuurlijk op stil zetten als je gewoon even met jezelf wil zijn)

Gaan we samen starten?

Dit wil ik 


Je neemt mensen mee in een andere mindset...
Ik vind het heel tof hoe je dit doet. Je neemt mensen mee in een andere mindset en haalt ze uit hun vaste patroon. Dit hoor ik van de gehele groep. Voor mij persoonlijk heb ik zoveel meer energie, ik ervaar het leven op een totaal andere manier. Heel dankbaar. 
Reset en Detox
Angelique, 43 jaar
Wat een enthousiasme heb jij...

Ik vond het heel tof om te doen. Wat een enthousiasme heb jij. Heel erg mooi om te ervaren. Je hebt mij enorm geholpen.

Reset en Detox
Jasper, 41 jaar
...en toch was je heel dichtbij
Ik vond de begeleiding heel fijn, ik was thuis en toch was je heel dichtbij. De informatie was duidelijk en de tools kon ik direct toepassen. Deze periode zie ik als een start naar meer eenvoud, want wat heeft dat een effect op je gezondheid. Ik sta niet meer stijf op, kan mij weer concentreren en ik heb gewoon weer zin in de dag, zin in het leven. 
Reset en Detox
Simone, 21 jaar

Gratis supplementen advies

Zie jij door de bomen het bos niet meer in de jungle van supplementen? Tegenwoordig zitten er steeds minder voedingstoffen in groenten en fruit en daarom vind ik het belangrijk om de mogelijkheid te bieden dit aan te vullen. Kunstmest, luchtvervuiling, gronduitputting, pesticide, onze producten zijn niet meer gelijk aan 20 jaar geleden. 

Ik heb eindelijk een product gevonden met een clean label, zonder vul- hulp en kleurstoffen en met kwalitatief opneembare, 100% natuurlijk stoffen. Nu durf ik hier eindelijk advies in te geven. 


Detox Your Energy Flow

Wat gebeurd er als ik dit product aanschaf?

Wanneer jij je aanmeld voor dit programma ontvang je van mij een mail met alle informatie. In de allereerste video leg ik jouw het gehele programma uit. Het programma bestaat uit 5 fases. Je kunt er 5 dagen over doen, maar ook 25, net wat voor jou prettig is.

Hoe werkt de community met persoonlijke begeleiding

Je kunt je aanmelden voor de what’s app groep en hier kunnen kan je al je vragen stellen. Ik ben hier ook en beantwoord je vragen met liefde.

Ik lees iets over supplementen hoe werkt dat?

Dit is iets extra’s wat ik je bied tijdens het programma. Ik vind supplementen heel waardevol, maar kan mij ook voorstellen dat jij door de bomen het bos niet ziet in deze wereld. Ik heb dat allemaal uitgezocht en geef je hier graag gratis advies over. Je bent niet verplicht om ook supplementen te gebruiken. Jij voelt wat goed is voor jou.

Kan iedereen dit programma volgen?

Ja iedereen kan dit programma volgen. Je werkt op een natuurlijke manier aan je gezondheid en krijgt tools en kennis om ziekten en ongemakken te voorkomen of geen kans te geven.

Hoeveel tijd moet ik vrijmaken voor dit programma?

Je kunt iedere dag een video kijken en direct alles integreren, maar je kunt het ook uitspreiden en video voor video rustig integreren. Na het kijken van een video heb je direct tools in handen om aan de slag te gaan. De ene video is iets langer dan de andere en jij hebt de regie zelf in handen. Dit gaat je meer energie geven.

Ik heb weinig energie en ben niet fit, is dit programma iets voor mij?

Ja absoluut. Juist dit is voor iedereen goed om meer energie te krijgen. Je werkt aan langdurige veranderingen die je leven gaan veranderen

Ik heb geen discipline, kan ik dit?

Iedereen kan dit. De vraag is of je het wil? Als je begint met het maken van gezonde keuzes, zal je zien dat dit steeds makkelijker gaat. Dat gaat als vanzelf. Ik neem je aan de hand mee, dus ook jij kunt dit.

Jouw weg naar meer energie